Ενημερώνουμε όλους τους γονείς πως οι εγγραφές μας έχουν ήδη ξεκινήσει για όλα τα τμήματα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα τμήματα της νέας χρονιάς σε όλα τα μαθήματα καθώς επίσης για ενημέρωση της συνεχιζόμενης τιμολογιακής πολιτικής από πέρισυ, αφού κρατήσαμε για άλλη μια χρονιά τα δίδακτρα μας σε χαμηλά επίπεδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα δίδακτρα των τμημάτων των Υπολογιστών ECDL ανέρχονται στα 55 ευρώ το μήνα και των Παγκυπρίων στα 90 ευρώ το μήνα μόνο.

Για το τμήμα των ξένων γλωσσών, όσοι μαθητές έχουν κάνει ήδη κάποια μαθήματα σε άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί μας, ενημερώνουμε πως πρώτα πρέπει να παρακαθήσουν το γραπτό Placement Test και να προχωρήσουν σε προφορική συνάντηση με το Προσωπικό. Για καλύτερο συντονισμό, καλό θα ήταν να γινόταν διευθέτηση συνάντησης εκ των προτέρων. 

Επικοινωνία στο τηλέφωνο 25102240 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο.

Go to top