Μεθοδολογία

Πριν από την εγγραφή στο οποιοδήποτε τμήμα, ο κάθε υποψήφιος συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο, εάν κριθεί αναγκαίο παρακάθεται σε ένα μικρό τεστ και γίνεται συνάντηση με τον υπέυθυνο του τμήματος. Αυτή η διαδικασία ακολουθείται έτσι ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τα μέγιστα όσο αφορά την μετάδοση και εκμάθηση του μαθήματος προς τον κάθε εκπαιδευόμενο.

Όλα μας τα τμήματα είναι χωρισμένα είτε βασισμένα στην ηλικία, στην περίπτωση των μαθητών, είτε βασισμένα στην εμπειρία, στην περίπτωση των ενηλίκων. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου παραδίδονται ενισχυτικά μαθήματα για την εισδοχή σε κάποιο τμήμα. Για τον κάθε ένα μαθητή, υπάρχει προσωπικός φάκελος όπου συμπληρώνεται από τον υπεύθυνο του κάθε τμήματος καθ' όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Με αυτό τον τρόπο έχουμε την πρόοδο του μαθητή μας στα προφορικά και τα γραπτά και γενικά όλη την εικόνα που θέλουμε να έχουμε για την πρόοδο του. Υπάρχει στενή παρακολούθηση του κάθε μαθητή ξεχωριστά και συχνή επαφή με τον κηδεμόνα και αντιμετωπίζουμε το κάθε τι ξεχωριστά για τον κάθε ένα μικρό μας φίλο. Στόχος μας να κάνουμε τους μαθητές μας να αγαπήσουν το μάθημα, να εξοικειωθούν με τους συμμαθητές τους. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε το 100% των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας.

Όλοι οι μαθητές, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Φροντιστήριο μας, βρίσκονται υπό την επίβλεψη του προσωπικού μας. 

Μέσα διδασκαλίας

Η παράδοση των μαθημάτων γίνεται με την χρήση προβολέα (projector) και με την χρήση του πίνακα. Ο κάθε μαθητής έχει τον δικό του προσωπικό υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας, στις περιπτώσεις όπου απαιτείται υπολογιστής. Σε όλες τις αίθουσες υπάρχουν εγκατεστημένα κλιματιστικά ζεστού και κρύου αέρα. Η διαμόρφωση των αιθουσών διδασκαλίας είναι σε στυλ τράπεζας συνεδριάσεων κάτι που κάνει το μάθημα πιο ευχάριστο και ζωντανό για τους μαθητές και βοηθά πιο πολύ τον εκπαιδευτή στην παράδοση. Σε όλο το κτίριο υπάρχει κλιματιστικό ζεστού και κρύου αέρα καθώς επίσης και ηλεκτρονική καντίνα όπου προσφέρονται σνακ, χυμοί, καφέδες.

 

 

Go to top